Espanyol

Diego Martínez: "Estem convençuts del que fem"

El tècnic espanyolista demana als seus jugadors que siguin més determinants de cara a porteria abans de visitar la Reial Societat

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol torna al País Basc, on fa dues setmanes va obtenir el primer i fins ara únic triomf aquesta temporada. A aquell triomf al nou San Mamés li va seguir una derrota a casa davant el Sevilla, que va impedir que l'Espanyol tingués una continuïtat de resultats. Diego Martínez, abans de visitar aquest diumenge (18.30) la Reial Societat, justament ha fet constar aquest fet:

"Hem d'aconseguir estabilitat i constància tant en els reptes col·lectius com en els individuals. És la manera d'acostar-nos a la victòria. Estem convençuts del que estem fent".

Martínez ha demanat als seus jugadors que millorin especialment a les àrees:

"Hem tingut errors que ens han penalitzat molt i, de cara a porteria, hem de ser més determinants."

El tècnic perico no ha donat gaire importància a la marxa d'RDT:

"Quan vam arribar nosaltres, ja volia marxar. Amb nosaltres mai va estar disponible per entrenar amb l'equip, així ho deia ell als metges."

En canvi, sí que ha dit que Aleix Vidal compta per a ell:

"Formarà part de la convocatòria, ja que al no haver sortit en els mercats, és un més del grup. I serà tractat així, com sempre. No s'ha concretat cap situació, no tinc cap queixa del seu comportament, ni jo ni els companys, i serà un més."

 

Llista amb novetats

El mencionat Aleix Vidal és la principal novetat en una llista de la que Óscar Gil cau a última hora per lesió. La baixa del lateral il·licità se suma a les ja conegudes de Pedrosa, Rubén Sánchez, Lazo i Keidi Bare. 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut