Diego Martínez durant la seva compareixença
Diego Martínez durant la seva compareixença
ESPANYOL

Diego Martínez: "Els jugadors no deixaran de remar durant tota la temporada"

L'entrenador ha parlat en la roda de premsa prèvia al debut de l'Espanyol a l'RCDE Stadium sobre la difícil situació en què es troba el club i s'ha mostrat molt il·lusionat i amb ganes de donar el màxim davant la seva afició

Redacció Esport3Actualitzat

"Crec en l'Espanyol i crec en els nostres jugadors tot i les dificultats i les circumstàncies." Diego Martínez, en la roda de premsa prèvia al debut de l'Espanyol davant l'afició perica aquest divendres (20.00 h) a l'RCDE Stadium, ha reconegut que, tot i que la situació de l'equip actualment és complicada pel que fa a efectius, afronten el partit contra el Rayo Vallecano com un "gran repte" i amb molta il·lusió i ganes de donar el millor davant la seva afició:

"Estem molt il·lusionats davant el repte de demà, amb nous jugadors que poden debutar i competir davant la nostra afició. És una gran oportunitat per donar al nostre públic el millor de nosaltres [...]. És un dia especial i volem que ho sigui encara més després del partit, ja que això voldrà dir que les coses han anat molt bé. Volem donar el millor de nosaltres a la nostra gent."

Sobre la situació actual d'RDT, l'entrenador de Vigo ha explicat que, després de jugar al Nàpols, el jugador es va reincorporar al grup i poc després va haver de retirar-se per unes molèsties, molèsties que encara no li permeten entrenar-se ni jugar amb l'equip:

"No s'ha entrenat en dues setmanes per les molèsties que té, ell marca el procés de recuperació. Tant de bo es recuperi al més aviat possible i puguem comptar amb el màxim nombre de jugadors disponibles i al cent per cent [...]. Nosaltres volem els millors i que els millors estiguin al servei de l'equip."

Tot i les necessitats actuals de la plantilla i la falta d'efectius, Diego Martínez deixa clar que l'Espanyol no es tracta de noms propis:

"L'equip està per sobre de tots i cadascun dels jugadors. Hem d'ajustar les nostres expectatives, però estic molt il·lusionat amb l'actitud i el compromís de l'equip."

El tècnic també ha parlat sobre Javier Puado i Pol Lozano. Pel que fa a Puado, s'està recuperant satisfactòriament i amb moltes ganes de tornar a estar al màxim. Lozano, per la seva part, continua lesionat i no debutarà aquest divendres a l'RCDE Stadium.

Anar al contingut