ESPANYOL

Diego Martínez firma per dues temporades amb l'Espanyol

Acord total entre l'extècnic del Granada i el club blanc-i-blau, que ja té líder per al nou projecte

Redacció Esport3Actualitzat

Diego Martínez s'ha convertit en el nou entrenador de l'Espanyol. L'acord entre el club i el tècnic de Vigo, de 41 anys, s'ha fet oficial aquest migdia. Martínez, que va dur el Granada a Europa ara fa dues temporades, serà el pal de paller del nou projecte periquito, després de les converses que ha mantingut amb el també nou director esportiu blanc-i-blau, Domingo Catoira. Martínez és el substitut de Vicente Moreno i firma per dues temporades. En la roda de premsa de presentació Diego Martínez ha demostrar la seva estima a l'Espanyol i com ha anat l'acord:

 

"Hi ha hagut una sintonia magnífica amb l'Espanyol. Estem convençuts que aquest és el pas que volem fer. Compartim la visió de present i de futur. Em resultava atractiu formar part de l'Espanyol. Som un club amb ganes de créixer. Un ascens i una permanència, com va fer Vicente Moreno, no és fàcil. Des d'uns ciments sòlids, ens permet construir i seguir avançant. Volem fer la millor plantilla possible, amb un equip que transmeti."

El nou entrenador no ha volgut parlat fites en el futur però ha mostrar la seva intenció de fer un bon joc:

"L'objectiu no el posarem al final, sinó en el procés. La classificació és una conseqüència. Soc ambiciós i crec que podem aconseguir coses que ara mateix no imaginem."

Diego Martínez firma per dues temporades amb l'Espanyol
Diego Martínez firma per dues temporades amb l'Espanyol

El sí final de Diego Martínez suposa un bon estímul de cara a la planificació del pròxim curs. El nou míster, molt desitjat per diversos clubs després del seu èxit a Andalusia, ve d'un any sabàtic i ha triat l'Espanyol, tot i que també el Sevilla el tenia en compte com a pla B pels dubtes generats respecte a Julen Lopetegui en el final de temporada.

 

 

Per què és l'home triat

De Diego Martínez agraden els grans trets que han caracteritzat els seus anteriors equips (Sevilla Atlètic, Osasuna i Granada): personalitat, intensitat, jugadors implicats i una adaptabilitat tàctica que el mateix entrenador defineix com a "camaleònica". Unes característiques que l'empenyien a fer el salt cap a la Premier, però finalment esperen trobar el seu encaix a l'RCDE Stadium. Martínez tindrà un pes absolut en la confecció de l'equip i les decisions respecte a les baixes i les noves incorporacions. Un altre factor que l'ha seduït, perquè sempre li ha agradat ser arquitecte dels seus conjunts.

El tuit de l'Espanyol

Abans de fer-se oficial la contractació de Diego Martínez, l'Espanyol ha fet aquest tuit que ha despertat l'atenció dels aficionats de l'Espanyol amb desenes de comentaris.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut