Espanyol

Diego López: "Volem acabar guanyant els 9 punts que falten"

El porter gallec, que ha reiterat el seu desig de continuar a l'Espanyol, assegura que l'equip mantindrà la motivació tot i que l'objectiu de tornar a Europa és impossible

Actualitzat

L'Espanyol s'ha quedat sense opcions de classificar-se per a Europa, el gran objectiu que semblava a l'abast fa només unes jornades. Però això no ha de ser excusa per abaixar els braços quan encara queden partits per jugar. Això és el que defensa Diego López, una de les veus autoritzades en el vestidor blanc-i-blau.

"Hem de sortir a guanyar i sumar els 9 punts que queden. Hem de lluitar per seguir creixent", ha dit el porter gallec, per a qui sempre hi ha motius per estar motivat. "Defensem l'escut del club", ha comentat, i ha admès que "l'últim partit ens ha fet mal, però hem de ser intel·ligents i valorar el global de la temporada".

Diego López ha reconegut que "no hi ha novetats" sobre la seva situació. Cedit pel Milan, López ha expressat repetidament el seu desig de continuar a l'Espanyol. De moment, però, "toca esperar. Això ho porten els clubs" .

El pròxim compromís de l'Espanyol serà a Riazor, el camp del Deportivo. L'equip corunyès està a un punt de la salvació matemàtica. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut