Espanyol

Diego López: "L'objectiu és seguir lluitant i serà una carrera de 19 partits on ho aconseguirem"

El porter gallec està convençut que l'Espanyol aconseguirà la permanència i espera donar una alegria als 2.500 aficionats que es desplaçaran per donar-los suport a l'estadi de la Ceràmica

Imma CasaresActualitzat

L'Espanyol es pren el partit de diumenge contra el Vila-real com una final, fins al punt que la plantilla ha pagat de la seva butxaca 24 autocars perquè els aficionats es desplacin en massa a l'estadi de la Ceràmica. I és que el vestidor està convençut que se salvaran, com ha assegurat aquest dimecres Diego López en roda de premsa.

Ja va passar el març del 2009 també amb la salvació com a objectiu. En aquella ocasió, 2.500 aficionats es van desplaçar a Vila-real. Ara ja s'han venut les 1.425 entrades disponibles i el club espera que finalment viatgin 3.000 seguidors, xifra que suposaria un rècord d'aficionats en un desplaçament.

"Que tants pericos vinguin a Vila-real a nosaltres ens donarà molta força i també un grau més per intentar complaure'ls i treure forces d'on les tinguem perquè el viatge de tornada sigui feliç per a tots".

Aquell 7 de març del 2009, l'Espanyol va perdre per un a zero, en part gràcies a un gran Diego López, aleshores porter del Vila-real. Onze anys després, el porter gallec creu fermament en la salvació dels blanc-i-blaus.

"L'objectiu és seguir lluitant i serà una carrera de 19 partits on ho aconseguirem. Estem molt mentalitzats i anirem a buscar la salvació".

Treballen Abelardo i els seus jugadors sobre la gespa i treballen als despatxos perquè Raúl de Tomás no sigui l'única incorporació. Tota l'atenció està centrada a aconseguir que Tello o Ibai Gómez acabin sent pericos.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut