Espanyol

Diego López: "És una alegria anar al Bernabéu amb aquesta ambició"

El porter gallec assegura que Rubi ha revitalitzat el vestidor i que l'Espanyol buscarà els tres punts contra el Madrid sense renunciar al seu estil protagonista

Oriol VidalActualitzat

L'optimisme dels blanc-i-blaus abans de visitar el Reial Madrid ha tornar a quedar reflectit a través d'un home que coneix molt bé el Santiago Bernabéu, Diego López. El porter de l'Espanyol espera aprofitar sense complexos la bona inèrcia actual.

"Tenim la tranquil·litat d'haver fet un bon inici i no ens pot pesar la grandesa de l'estadi ni del rival. Són tres punts que lluitarem com hem fet cada diumenge. Anirem a Madrid amb la ment oberta, amb la mateixa mentalitat. Volem competir i mirar de guanyar".

El partit genera un bon interrogant: en un escenari tan gran i exposat, seguirà l'Espanyol volent ser tan protagonista? Des del vestidor blanc-i-blau rebutgen que les idees de Rubi siguin imprudents per fer front a un duel de la màxima exigència:

"No crec que no siguem cauts. Aquest equip sap quan ha d'atacar i quan ha de tenir la fortalesa defensiva dels dos anys anteriors. El míster ha sabut compaginar les dues coses i per aquí pot venir el nostre èxit: ser més capaços amunt i molt solidaris darrere, i més contra equips d'aquesta qualitat."

De fet, l'idil·li del vestidor periquito amb Rubi és total. La descripció que n'ha fet un veterà com Diego ha resultat molt il·lustrativa:

"Estem molt contents de la seva arribada, ha estat revitalitzant per a tothom, ens ha impregnat de les seves idees, de la seva idea de joc. Estem amb set punts, amb la sensació que en podríem tenir més, això és bo, amb la sensació que juguem bé, sent protagonistes, tot el grup està molt content".

Per últim, Diego ha hagut d'aturar diverses preguntes relatives als afers interns del Madrid. Per una banda, adverteix un Reial Madrid amb prou soluciones per superar l'adeu de Cristiano Ronaldo. I per altra, ha estat qüestionat sobre si veu paral·lelismes amb la situació a la porteria blanca entre Courtois i Navas i la competència que va viure al seu dia ell mateix amb Iker Casillas:

"No sé quina rivalitat és millor. Són dos grandíssims porters, és evident. Al final, és una decisió del míster, que buscarà el millor. Tots dos poden ser titulars. L'entrenador no és 'tonto' i voldrà el millor en les tres competicions".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut