Espanyol

Diego López dona la raó a Machín: "Tot el que ha dit és veritat"

El porter blanc-i-blau admet que l'equip està vivint una situació molt delicada i considera prioritari un canvi d'actitud entre els jugadors per sortir de la zona de descens

Actualitzat

El porter de l'Espanyol, Diego López, ha comparegut en roda de premsa després d'entrenar-se amb els seus companys a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El jugador admet que el conjunt blanc-i-blau està vivint una situació més que delicada i se suma a les veus del vestidor que entonen el "mea culpa":

"El míster vol el mateix que volem tots, que és treure la nostra millor versió. Amb el que hem fet fins ara no arriba per salvar la categoria i hem de fer un canvi competitiu i d'actitud, minimitzant errors. Crec que aquesta va ser la seva intenció l'altre dia. No em va molestar el seu to. Els jugadors sabem que no estem fent les coses bé i el nostre nivell no s'ho mereix, ni aquest club ni nosaltres mateixos. Tot el que ell ha pogut dir són veritats".

 

Les opcions de l'Espanyol

"El partit contra l'Osasuna ens va fer veure que el futbol ha canviat molt i que a dia d'avui qualsevol equip et pot guanyar. Nosaltres hem de ser un d'aquests equips i ser un rival molt més incòmode i difícil de guanyar i que pugui guanyar qualsevol. Per aquí passaran les nostres opcions."

"En la nostra ment no està perdre la categoria, però és evident que l'equip està en una posició molt dolenta. Hem de ser més exigents per sortir d'aquesta situació. El nostre principal argument és seguir creient que podem tirar endavant tot això."

 

El pròxim partit, al Santiago Bernabéu

"És un camp molt difícil. És evident que és un gran equip. La nostra intenció és que es vegi un canvi notable en l'equip. Hi anem amb la intenció de fer un gran partit."

 

La Lliga és prioritària 

"El més important i immediat ara és la Lliga. És la competició que ens va a donar opció a estar el següent any a Primera. Però això no treu que puguem fer un bon paper en les dues competicions, tot i que fins ara no hagi estat així."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut