Diego López: "A Europa no regalen res"
Espanyol

Diego López: "A Europa no regalen res, lluitarem a mort per aconseguir l'objectiu"

El porter blanc-i-blau està convençut que l'equip aconseguirà imposar el seu joc, tot i que ha recalcat que és important "sortir al camp amb molt respecte"

Actualitzat

L'Espanyol afronta una de les setmanes més importants de la temporada en ple mes de juliol. Els de David Gallego s'enfrontaran aquest dijous a l'Stjarnan islandès en la primera eliminatòria de la prèvia per accedir a la fase de grups de la Lliga Europa.

Diego López, en roda de premsa, ha explicat que l'equip comença "un objectiu molt important" i ha posat especial èmfasi en la necessitat de sortir al camp "amb molt respecte" per l'equip islandès.

"En aquestes eliminatòries pot passar qualsevol cosa. Hem de tenir màxima humilitat i intentar desenvolupar el nostre joc. Intentarem arribar a dijous amb la millor idea possible sobre com juguen ells, quins són els seus punts forts i els seus punts febles. Mentalment, hem de sortir molt endollats i amb el màxim respecte per un club que també està lluitant per jugar una competició europea."

López ha apuntat que és necessari fer "un partit intel·ligent" perquè "l'eliminatòria té 180 minuts" i que, més enllà de centrar-se en el rival, han d'"intentar arribar-hi al màxim nivell".

"A Europa es juga a una altra marxa. No hem de perdre l'essència del nostre joc i el que ens fa forts, i no hem de caure en possibles debilitats del rival que ens facin ser més dèbils a nosaltres. La gent ha de ser conscient que no serà fàcil. A Europa no regalen res, lluitarem a mort per aconseguir el nostre objectiu."

Aquest dissabte, el club blanc-i-blau va anunciar que Diego López passava a formar part del grup de capitans de la primera plantilla, en què compartirà càrrec amb Javi López, Víctor Sánchez, David López i Granero. El porter ha apuntat que està "orgullós de ser el cinquè capità de l'equip".

"Quan et tria la plantilla significa que ets una part important del grup i que ets una persona en què confien per representar-los. Intento ajudar, com he fet des que estic aquí. Sempre he intentat ajudar, sumar i aportar la meva experiència als més joves. En un vestuari sempre fa falta gent amb experiència."

En referència a un dels nous fitxatges, el del porter Andrés Prieto, López ha dit que "aportarà molt a l'equip" i que l'ajudaran en tot el que necessiti.

El porter de l'Espanyol ha explicat que "el més important és no perdre la il·lusió" i que "la constància, la perseverança i l'ambició per seguir creixent i fer les coses bé" és el que l'ajuda a seguir.

Anar al contingut