Diego Forlán participarà amb Uruguai en el Mundial del Brasil. (Foto: Reuters)
Diego Forlán participarà amb l'Uruguai en el Mundial del Brasil. (Foto: Reuters)
Mundial

Diego Forlán fa d'actor promocionant la candidatura de l'Uruguai per organitzar els Mundials del 2030

El futbolista Diego Forlán, actualment al Cerezo Osaka del Japó, és el protagonista del curtmetratge "Protocolo Celeste" juntament amb l'actiu i cantant Natalia Oreiro. Dues de les cares més populars d'Uruguai són les estrelles d'aquesta fantasia de ciència ficció i aventures que ha de servir per promocionar la candidatura del país sud-americà per organitzar el Campionat del Món de futbol del 2030.

Actualitzat

El futbolista Diego Forlán, actualment al Cerezo Osaka del Japó, és el protagonista del curtmetratge "Protocolo celeste" juntament amb l'actriu i cantant Natalia Oreiro. Dues de les cares més populars de l'Uruguai són les estrelles d'aquesta fantasia de ciència ficció i aventures que ha de servir per promocionar la candidatura del país sud-americà per organitzar el Campionat del Món de futbol del 2030, 100 anys després d'acollir l'edició inaugural dels Mundials de futbol.

Forlán i Oreiro són dos agents secrets que han de recuperar la medalla de campió del món que va rebre el capità de l'Uruguai Obdulio Varela el 1950 després de derrotar el Brasil en la final a l'estadi de Maracaná. El robatori d'aquest objecte desencadena la desaparició de tota una sèrie de fets claus en la història del país, com si mai no haguessin passat. En un d'ells, Abreu falla en quarts el penal davant de Ghana que va permetre a l'Uruguai jugar les semifinals del Mundial de Sud-àfrica del 2010. El curtmetratge s'estrenarà en dues setmanes, però aquí pots veure el tràiler.

Anar al contingut