Diego Costa ja és nou jugador del Chelsea. (Foto: EFE)
Diego Costa ja és nou jugador del Chelsea. (Foto: EFE)
Futbol

Diego Costa ja ha passat el reconeixement mèdic amb el Chelsea previ al seu fitxatge, segons informa la BBC

Diego Costa és molt a prop de convertir-se en nou jugador del Chelsea. Segons informen aquest dimecres la BBC i el diari anglès "The Guardian", el davanter hispanobrasiler ja hauria passat la revisió mèdica amb el club londinenc, pas previ al seu fitxatge oficial per l'equip de Jose Mourinho.

Actualitzat

Diego Costa és molt a prop de convertir-se en nou jugador del Chelsea. Segons informen aquest dimecres la BBC i la web del diari anglès "The Guardian", el davanter hispanobrasiler ja hauria passat la revisió mèdica amb el club londinenc, pas previ al seu fitxatge oficial per l'equip de Jose Mourinho. El davanter hispanobrasiler ha rebutjat la proposta de millora de contracte que li va presentar l'Atlètic de Madrid i el club londinenc pagarà per ell els 38 milions d'euros que estan estipulats com a clàusula de rescissió del seu contracte actual amb l'equip madrileny.

Ara només queda per saber quan es comunicarà l'operació de manera oficial. I també podria produir-se alguna reunió entre clubs que posi en l'operació algun jugador. L'Atlètic, al marge d'allargar un tercer any la cessió del porter belga Courtois, voldria intentar la cessió de l'internacional belga Romelu Lukaku per enfortir una línia davantera que en qüestió de dies perdrà els seus dos principals integrants: Diego Costa i David Villa. El fitxatge recent d'Ángel Correa, jove promesa del futbol argentí, també atenua aquestes marxes.

Filipe Luis també pot anar a Stamford Bridge

A Diego Costa, en el viatge del Vicente Calderón a Stamford Bridge, pot acompanyar-lo Filipe Luis, per qui el Chelsea també està interessat. El brasiler també dóna llargues a una millora de contracte i l'Atlètic ja estaria a punt de tancar el fitxatge d'un altre lateral esquerre, Guilherme Siqueira (Granada), per substituir-lo.  

Anar al contingut