Barça

Diego Alonso: "No és cert el que va dir Laporta, decidiré jo amb Araujo"

El seleccionador uruguaià ha assegurat que dependrà d'ell que jugui el blaugrana, segons l'acord amb el club català i que si no hi estan d'acord decidirà un tercer

Redacció Esport3Actualitzat

El serial per la reaparició d'Araujo als terrenys de joc segueix vigent. Dilluns Laporta va explicar que Araujo no jugaria avui contra Ghana i que creia que tampoc jugaria durant tot el Mundial, perquè faria només feina d'acompanyament. Aquest migdia, el seleccionador de l'Uruguai, Diego Alonso, ha dit: "No és cert el que va dir Laporta [que Araujo no jugaria al Mundial] i ha afegit més llenya al foc dient que ell decidiria si el blaugrana juga o no".

"L'acord que teníem és contrari al que està dient el president del Barça, quan el jugador estigui apte, jugarà".

"Quan jugarà serà decisió meva, per això vaig parlar amb Xavi i el doctor", ha assegurat el seleccionador de l'Uruguai.

Decisió del seleccionador

"Que jugui Araujo sempre dependrà de mi en primer lloc i de l'acord que vam fer amb el Barça", ha continuat Diego Alonso. En aquest sentit, ha explicat que quan el jugador sigui apte, segons les dues parts, jugarà. Si hi ha desacord, ho decidirà un tercer. "Tenim contacte permanent amb el Barça", ha afegit el seleccionador uruguaià.

Diego Alonso ha recordat que ell en persona va anar a Barcelona i va parlar amb Xavi, amb Mateu Alemany i el metge del Barça. De moment, el seleccionador "charrúa" ha explicat que Araujo encara no està apte per jugar i que no hi ha una data marcada per a la seva reaparició.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut