Dídac Vilà durant l'entrenament d'aquest dijous a Marbella (@RCDEspanyol)
Espanyol

Dídac Vilà: "Volem que l'afició torni al camp amb il·lusions renovades"

El lateral esquerre blanc-i-blau, com la resta dels seus companys, espera deixar de veure les graderies de l'RCDE Stadium buides a causa de la pandèmia

Dídac Vilà ha explicat aquest dijous, durant la concentració del primer equip a Marbella, que el vestidor de l'Espanyol espera que l'afició "torni al camp amb il·lusions renovades" i que el públic "és el més important del futbol". El jugador del planter, com la resta dels seus companys, espera deixar de veure les graderies de l'RCDE Stadium buides a causa de la pandèmia.

"Jugar davant de 30.000 o 40.000 persones és el que de debò et posa la pell de la gallina", s'ha sincerat en declaracions als mitjans del club.

El lateral esquerre blanc-i-blau ha afirmat que l'objectiu de l'equip en el retorn a Primera és afrontar el curs amb la clàssica recepta del 'partit a partit'.

"Intentarem, amb la preparació que es fa durant la setmana, tenir màxim avantatge sobre el rival i esprémer cada concepte tàctic del míster. Hem de seguir sumant minuts perquè les sensacions vagin arribant"

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut