Dídac Vilà, just després de lesionar-se a la Supercopa de Catalunya
Espanyol

Dídac Vilà no s'entrena per una contusió a la cuixa esquerra i és dubte contra la Reial Societat

El lateral esquerre de l'Espanyol es va lesionar durant la Supercopa de Catalunya després d'un xoc amb el blaugrana Denis Suárez. Diego López pateix una petita fractura del si esfenoïdal dret i se sotmetrà a més proves de control en 15 dies

Actualitzat

Didac Vilà es va haver de retirar lesionat de la final de la Supercopa de Catalunya que es va disputar ahir al Camp d'Esports de Lleida. El lateral esquerre de l'Espanyol té una contusió amb hematoma a la cuixa esquerra com a conseqüència d'un xoc amb Denis Suárez, i aquest dijous no s'ha pogut entrenar amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. A l'espera de com evolucioni, el futbolista mataroní és ara mateix dubte per al partit de lliga d'aquest diumenge contra la Reial Societat.

Diego López, repòs domiciliari

D'altra banda, el club blanc-i-blau també ha informat de l'estat físic de Diego López. El porter blanc-i-blau, que pateix una petita fractura del si esfenoïdal dret després del fort cop al cap que li va provocar un traumatisme cranial amb pèrdua de consciència, seguirà aquesta setmana fent repòs al seu domicili sota el control i seguiment diari dels serveis mèdics del club.

Depenent de la seva evolució, està previst que el porter gallec pugui començar a exercitar-se de manera molt suau a partir de la setmana que ve i s'estableix un període de recuperació d'uns 15 dies abans de fer més proves de control que li permetin tornar a la competició.

Anar al contingut