Dídac Vilà ha analitzat el pròxim partit de Lliga contra el Cadis (@RCDEspanyol)
Espanyol

Dídac Vilà: "Contra el Cadis no podem despistar-nos ni un moment"

El lateral blanc-i-blau ha avisat que hauran de mantenir la concentració durant els 90 minuts si volen sumar un altre triomf a la Lliga

Redacció Esport3 Actualitzat

El lateral de l'Espanyol Dídac Vilà ha explicat aquest dijous en declaracions als mitjans oficials del club blanc-i-blau que contra el Cadis han de demostrar la bona línia de treball que es veu als entrenaments i ha avisat que hauran de mantenir la concentració durant els 90 minuts per sumar un altre triomf a la Lliga.

"Sabem que no podem despistar-nos ni un moment, perquè és un equip que aprofita qualsevol petita errada per marcar-te. Continuar sumant tres punts seria importantíssim per a nosaltres. Ho tenim a les nostres mans davant de la nostra gent i anem a totes."

Vilà lamenta haver de jugar un dilluns a les nou del vespre, però espera que molts espectadors vagin a l'RCDE Stadium a veure el partit en directe.

"És un dia una mica complicat perquè la gent treballa i és més complicat d'anar a l'estadi, però tots els que vinguin segur que animaran i ens donaran aquest suport per aconseguir la victòria."

Els blanc-i-blaus tenen descans i divendres tornaran a la feina per acabar de preparar aquest partit amb tots els jugadors internacionals.

Anar al contingut