didac plana
Dídac Plana, nominat entre els deu millors porters del món
Futbol sala

Dídac Plana, entre els deu finalistes a millor porter del món

El porter del Barça ha estat escollit entre els candidats a endur-se aquest guardó que atorga el prestigiós portal Futsal Planet

El porter del Barça Dídac Plana és un dels deu finalistes per guanyar el premi del millor porter del món de futbol sala que atorga el prestigiós portal Futsal Planet. El porter d'Arenys de Mar ha estat escollit per primera vegada entre els candidats a endur-se aquest guardó juntament amb dos porters més de la Lliga espanyola com Jesús Herrero (Inter Movistar) i el portuguès Edu Sousa (Valdepeñas).

Entre els nominats també es troben els brasilers Fernando Lopes, "Careca" (Corinthians); Thiago Mendes, "Guitta" (Sporting de Portugal); Diego Roncaglio (Benfica) Willian Dorn (JEC Krona) i Leonardo de Melo, "Higuita" (Kairat Almaty), guanyador de les cinc últimes edicions. L'iranià Alireza Samimi (Sungun Varzaghan) i el rus Albert Tsaider (KPRF Moscou) completen la llista.

Fins ara, només dos porters espanyols han guanyat aquest guardó amb anterioritat: Luis Amado (2003 i 2004) i Paco Sedano (2017).

Anar al contingut