Dídac Costa
Dídac Costa
Vela

Dídac Costa anuncia que participarà a la Vendée Globe 2020-2021

El navegant català tornarà a participar a l'emblemàtica prova que fa la volta al món de vela en solitari

Dídac Costa ha anunciat que participarà a la Vendée Globe 2020-21, o el que és el mateix, la volta al món de vela en solitari. El navegant català ha fet oficial que el 8 de novembre de l'any que ve sortirà amb el seu vaixell, el Kingfisher, des de Les Sables d'Olonne, a França, per intentar completar un repte esportiu reservat només per a molt pocs.

La mítica prova es disputa només cada quatre anys i Dídac Costa ja la va aconseguir completar en l'anterior edició 2016-17 quan va arribar a la meta en la catorzena posició després de 108 dies, 19 hores, 50 minuts i 45 segons i navegar 27.964 milles nàutiques (uns 51.817 quilòmetres).

Costa s'ha mostrat del tot il·lusionat amb poder reeditar l'aventura de participar a la Vendée Globe:

"És una regata increïble, tan gran que no dubtes a intentar-ho. Tenia ganes de fer un nou projecte amb més perspectives de viure coses que no vaig poder viure llavors i espero que sigui un èxit com va ser llavors"