Vela

Dídac Costa acaba quinzè a la seva primera Transat Jacques Vabre

El navegant barceloní Didac Costa ha acabat quinzè en la Transat Jacques Vabre, entre Le Havre i la Martinica, en companyia del francès Stephane Le Diraison

Miquel RibasActualitzat

Dídac Costa i el seu coskipper Stephane Le Diraison han acabat la Transat Jacques Vabre a bord del Time for Oceans en quinzena posició. Van sortir de la ciutat francesa de Le Havre el 7 de novembre, i han arribat a la Martinica a les onze del matí després de navegar 6.351 milles nàutiques en 21 dies, 21 hores i 38 minuts. La parella de regatistes oceànics participava en la classificació general de la classe IMOCA, en què han pres part 22 vaixells.

Van sortir de la ciutat francesa de Le Havre el 7 de novembre i han arribat a la Martinica a les onze del matí. El navegant barceloní i el seu company francès sempre han navegat en la zona mitjana de la flota IMOCA, tot i que en les últimes 48 hores han protagonitzat una petita remuntada i han superat dos vaixells.

En el transcurs de la travessia transatlàntica, han llançat una boia meteorològica de les que aporten moltes dades via satèl·lit per al Programa Mundial de Recerca Climàtica de la Unesco. La quinzena edició de la Transat Jacques Vabre en la classe IMOCA l'ha guanyat la parella francesa formada per Thomas Ruyant i Morgan Lagravière, que va acabar la travessia fa quatre dies.

Podi Transat Jacques Vabre 2021 (classe IMOCA)

1. LinkedOut amb Thomas Ruyant i Morgan Lagravière

Arribada: 25 nov.  18 dies 1h 21m 10s

2.  Apivia  amb Charlie Dalin i Paul Meilhat

Arribada: 26 nov.  18 dies 21h 33m 31s

3. Charal amb Jérémie Beyou Christopher Pratt

Arribada: 27 nov.  19 dies 14h 59m 36s

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut