Jordi Cruyff i Mateu Alemany, sortint del despatx del director de futbol a la Ciutat Esportiva
Jordi Cruyff i Mateu Alemany, sortint del despatx del director de futbol a la Ciutat Esportiva
Barça

Dia mogut a les oficines del Barça: citats Busquets i l'agent de Marcos Alonso

L'endemà del Gamper, i a falta de cinc dies perquè comenci la Lliga, continua la feina als despatxos per sanejar l'economia blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Guanya i il·lusiona, però el Barça 2022-23 encara els últims dies de pretemporada amb la incertesa de si podrà inscriure els nous fitxatges. L'endemà del Gamper, i quan falten cinc dies perquè comenci la lliga, continua la feina als despatxos per sanejar l'economia del Barça.

Aquest dilluns al migdia s'ha fet una reunió d'alt nivell a l'oficina del director de futbol del club, Mateu Alemany, amb la presència de Jordi Cruyff, Rafa Yuste, l'entrenador Xavi Hernández i Sergio Busquets. L'entorn del capità, però, ha negat que la trobada hagi servit per demanar-li una rebaixa o diferiment salarial.

Busquets i Xavi, després de reunir-se amb Mateu Alemany i Jordi Cruyff
Busquets i Xavi, després de reunir-se amb Mateu Alemany i Jordi Cruyff

En canvi, el motiu de la reunió sí que pot haver estat informar-los de com està el capítol de la inscripció de les noves incorporacions. En aquest sentit, Mateu Alemany ha rebut una mica més tard el representant de Marcos Alonso, Fali Ramadani, per mirar d'avançar en la contractació del lateral del Chelsea. No ha estat un cara a cara gaire llarg a la Ciutat Esportiva. A les 16.00 de la tarda el mànager macedoni, que també representa Miralem Pjanic, una altre jugador amb el futur a l'aire, ja tornava a ser a l'aeroport del Prat.

Se'n desconeix la raó però en aquesta atrafegada jornada de dilluns també s'ha vist com de la mateixa porta hi sortia una de les grans sensacions de la pretemporada, el nou brasiler de la plantilla Raphinha. Les oficines treuen fum, a l'entitat barcelonista ningú vol que el temps se'ls tiri al damunt.

Anar al contingut