Di María celebra el seu gol contra el Nimes (EFE/EPA/YOAN VALAT)
Futbol

Di María: "Hi ha moltes possibilitats que Messi vingui al PSG"

Quan falten dues setmanes per al duel de Champions contra els blaugrana, l'argentí ha sorprès amb unes declaracions a Canal+ França en què s'ha mostrat optimista amb la possibilitat que el seu compatriota aterri a París la temporada que ve

Redacció Esport3Actualitzat

Ángel Di María ha estat un dels grans protagonistes de la victòria del PSG contra el Nimes, cuer de la lliga francesa. L'extrem argentí ha fet un dels tres gols del triomf del seu equip, pròxim rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions. Quan falten dues setmanes per al duel de Champions contra els blaugrana, Di María ha sorprès amb unes declaracions a Canal+ França on s'ha mostrat optimista amb la possibilitat que el seu compatriota Leo Messi aterri a París la pròxima temporada.

"Tant de bo Messi acabi jugant al PSG. Crec que hi ha moltes possibilitats que vingui, però hem d'estar tranquils. Primer pensar en la nostra feina i després a veure què passa."

Després d'aquestes polèmiques declaracions de Di María, Ronald Koeman ha respost amb contundència i ho ha considerat una falta de respecte i una provocació.

"Les paraules de Di María dient que Messi té moltes opcions d'anar al PSG? És una falta de respecte que la gent del PSG parli tant de Messi. No és just ni demostren respecte sobre un jugador que encara és del Barça. És escalfar més el partit de vuitens."

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut