Froome, Bernal, Kruiswijk, Pinot, Ewan, Alaphilippe, Barguil i Bardet, alguns dels favorits a la victòria final, saluden durant l'acte de presentació del Tour 2020 (Reuters)
Ciclisme

Desvelat el recorregut del Tour de França del 2020

La ronda francesa sortirà de Niça el 27 de juny, arribarà als Camps Elisis el 19 de juliol i tindrà moltes etapes de muntanya

Actualitzat

Com en l'edició anterior, la muntanya serà la gran protagonista del Tour de França del 2020. Aquest dimarts se n'ha presentat el recorregut, a París, i s'ha desvelat que tindrà etapes a les cinc serralades de França.

Serà, doncs, una ronda ideal per als escaladors, tot i que no hi haurà finals d'etapa amb cims mítics com el del Tourmalet, Galibier, Mont Ventoux o Alpe d'Huez. El cim de la cursa, en aquesta ocasió, serà el Col de la Loze, de 2.304 metres, situat sobre l'estació d'esquí alpina de Méribel.  

L'edició número 107 del Tour començarà el 27 de juny a Niça i acabarà el 19 de juliol als Camps Elisis després de 21 etapes. Tot i que s'havia especulat amb una possible sortida d'etapa a la Seu d'Urgell, aquesta opció no s'ha plasmat al recorregut finalment.

Hi ha confirmada la presència del vigent campió de la ronda gala, Egan Bernal; la del quatre cops vencedor Chris Froome, i la del francès Romain Bardet com a principals candidats.

 

Anar al contingut