Espanyol

Vicente Moreno: "Tot té un inici i un final i s'ha d'acceptar"

El fins ara tècnic de l'Espanyol s'acomiada públicament del club sense retrets i desitjant el millor per a l'entitat

Redacció Esport3Actualitzat

Vicente Moreno s'ha acomiadat dels que fins avui han estat els seus futbolistes i poc després ha fet l'última compareixença davant els mitjans com a tècnic de l'Espanyol. Moreno ha fet un petit resum de com ha sigut la seva trajectòria de dos anys al club blanc-i-blau per començar el seu discurs de comiat:

"Es venia d'una situació dramàtica, d'un descens, i l'escenari va ser complicat. Però crec que ha valgut la pena perquè hem treballat en un club espectacular en tots els sentits, i hem anat complint els objectius que s'havien anat marcant: primer l'ascens de categoria en el primer any i la permanència en el segon any. Teníem molta il·lusió en aquest tercer any perquè pensàvem que podríem fer el salt de qualitat, però en els últims temps l'ambient ha estat enrarit i possiblement la millor decisió és aquesta. Tot té un inici i tot té un final i s'ha d'acceptar."

El tècnic de Massanassa s'ha mostrat molt agraït a tots els estaments del club, en especial als futbolistes, pel tracte rebut en aquests mesos. I també a l'afició:

"M'he sentit volgut aquests dos anys, sobretot per l'aficionat corrent, pel perico que et trobes a la benzinera o al centre comercial, que m'han fet veure la seva estima. L'ambient ha estat una mica enrarit últimament, però ha valgut la pena aquest procés de dos anys. Me'n vaig amb la satisfacció dels objectius complerts, content d'haver pertangut a un club que té un marge de creixement brutal. Moltes gràcies i visca l'Espanyol."

 

 

"Gràcies, Rufete i Vicente Moreno"

A dos quarts d'una d'aquest divendres l'Espanyol ha comunicat oficialment la reestructuració de l'Àrea Esportiva del club, resumida en els relleus en les posicions d'entrenador i de director esportiu. L'entitat blanc-i-blava confirmava la "no continuïtat de Vicente Moreno com a tècnic del primer equip" i els agraeix la tasca desenvolupada tant a ell com al seu staff tècnic. També s'ha comunicat que Francisco Joaquín Pérez Rufete no continuarà com a director esportiu.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut