Sergiño Dest, primer jugador nord-americà que ha debutat amb el primer equip del Barça
Sergiño Dest, primer jugador nord-americà que ha debutat amb el primer equip del Barça
BARÇA

Dest: "Dani Alves és el meu referent"

El jugador nord-americà diu que ja està en condicions de jugar aquest diumenge contra el Sevilla si Koeman ho creu oportú

Francesc LatorreActualitzat

Sergiño Dest ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador del Futbol Club Barcelona. El nord-americà ha obert la seva primera roda de premsa parlant en català amb un "estic molt content d'estar a Barcelona i visca el Barça!". El nou lateral dret blaugrana assegura haver fet realitat un somni:

"Tinc moltíssimes ganes de jugar amb els nous companys. Aquests dies estic fent realitat el meu somni. Entrar al vestidor ja ha sigut emocionant. Espero ansiós el meu debut. Estic llest per jugar diumenge contra el Sevilla si Koeman ho veu bé. Tinc esperança d'arribar el més aviat possible al meu millor nivell futbolístic per ajudar l'equip."

Tot i la seva joventut, a Dest ja se l'ha batejat com el nou Dani Alves. El nord-americà no defuig la pressió i admet que sí que li agradaria ser com el brasiler.

"És el meu model, el jugador que més m'ha inspirat. La meva faceta és sobretot defensiva i puc jugar tant a la dreta com a l'esquerra, però m'agrada moltíssim arribar a dalt, com feia ell. No em fa gens de por arribar a dalt si després he de tornar endarrere. Ho faré tantes vegades com faci falta. I si cal entrenar-se més dur per poder-ho fer, ho faré."

Dest ha reconegut que el fet que Koeman sigui l'entrenador actual del primer equip ha influït en la seva decisió:

"El Barça és un equip amb molta història i hauria vingut fos com fos. Però és innegable que és important que Koeman sigui l'entrenador del Barça. És holandès i això farà més fàcil la meva connexió i integració a la plantilla."

El secretari tècnic del Barça, Ramon Planes, ha definit Dest com un jugador de gran projecció i li ha agraït la voluntat de vestir de blaugrana, perquè hi havia altres clubs que volien aconseguir els seus serveis.

Anar al contingut