Futbol

Després d'esbroncar Griezmann, Piqué el convenç per a una inversió

El davanter francès entra en la participació de Sorare, una plataforma de "futbol fantasy", de la qual el central blaugrana n'és assessor des del mes de desembre

Redacció Esport3Actualitzat

Futbolistes a la gespa i empresaris quan surten del camp. Gerard Piqué i Antoine Griezmann tenen més coses en comú que aquelles que els separen. I tan aviat protagonitzen a crits una discussió enmig d'un partit (com la del dia del PSG) com uneixen esforços per augmentar el seu patrimoni. El davanter francès s'acaba d'incorporar a la plataforma de "futbol fantasy" Sorare, que ha tancat una ronda de finançament de 40 milions d'euros. El central hi va entrar el passat mes de desembre i ja en forma part del consell assessor.

Tres mesos després de l'entrada de Piqué a Sorare, es confirma l'arribada del seu company del Barça Antoine Griezmann, un gran aficionat al "futbol fantasy", un joc en què els participants configuren un equip de futbol virtual, amb jugadors que formen part d'equip reals i que obtenen una puntuació en funció dels partits que disputen.

Gerard Piqué: "El futbol ha passat dels aficionats locals als moviments internacionals de seguidors i, ara, els amants d'aquest esport estan buscant noves maneres de connectar amb el joc, amb els jugadors i amb altres aficionats."

Internet ha permès l'expansió d'aquest tipus d'entreteniment i l'ha convertit en un negoci de grans dimensions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut