Zinedine Zidane i Jürgen Klopp es saluden just abans de l'inici de la final de Champions entre el Reial Madrid i el Liverpool (EFE)
Lliga de Campions

Després de la final de Champions, Zidane: "Estic impressionat"; Klopp: "Hem tingut mala sort"

Els entrenadors del Reial Madrid i del Liverpool han valorat la final de Champions que han jugat els seus equips a Kíev

Actualitzat

Després de continuar fent història i sumar la tercera Champions League consecutiva, Zinedine Zidane, s'ha mostrat del tot feliç:

"És impressionant el que estem vivint, no tenim paraules. La veritat és que no m'hagués imaginat de guanyar-ne tres així, d'aquesta manera, però és el que té aquest club, aquest equip, que al final, amb talent, amb treball i amb il·lusió ho aconseguim".

El tècnic francès ha explicat la conversa que ha tingut amb els seus jugadors abans de jugar la final de Champions contra el Liverpool:

"Els he dit que havien de viure plenament aquest moment. Abans ja hem viscut moltes coses, i demà en viurem d'altres, però aquest moment no, i això és el que han fet en cada moment del partit ".

L'entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, en canvi, s'ha mostrat del tot compungit després de caure com ha caigut el seu equip

"No només no hem tingut sort. Hem tingut mala sort. Ara hem d'aixecar-nos i continuar jugant al futbol. No podem canviar el resultat."

El tècnic alemany dels 'reds' ha aplaudit l'esforç del seus homes, sobretot a l'inici del partit, quan més problemes han generat, i té molt clar el punt d'inflexió que ha marcat un abans i un després a la final.

"Tothom ha vist com hem jugat la primera mitja hora, hem plantat cara. Però després hem perdut. La lesió de Salah és un malson, no només per nosaltres, també per Egipte"

Pel que fa al desafortunat protagonista del seu equip, el porter Karius, Klopp ha tret ferro a la seva nefasta actuació

"Em sap greu per ell. Els errors són obvis i no cal parlar-ne més. Jo ho sé, ell ho sap i vosaltres ho sabeu. Ara ha de tirar endavant"

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
Anar al contingut