Barça

Després de la de Sergio Busquets, el Barça afrontarà la renovació de Jordi Alba

El de Badia, que celebra els 10 anys del seu debut amb el primer equip, renovarà de forma imminent; Alba fa un any i mig que espera una oferta del club

Actualitzat

Just quan està a punt de celebrar els 10 anys des que va debutar amb el primer equip del Barça -els farà aquest dijous-, Sergio Busquets està a punt de firmar una millora de contracte amb el club. Ja fa temps que les dues parts van arribar a un acord a falta de petits serrells. El club està content amb el de Badia, peça clau de l'equip, i l'ha volgut recompensar amb una millora salarial a l'alçada de les seves expectatives.

Malgrat haver renovat el 2016 per 5 anys, amb dos més d'opcionals, les últimes renovacions d'alguns companys havien fet que baixés en l'escala salarial i amb aquesta nova millora tornaria a situar-se entre els jugadors més ben pagats. Serà el reconeixement a 10 anys de trajectòria per al número 5 indiscutible a l'onze titular del Barça.

Alba, el següent?

Un cop solucionat el tema de Busquets, la patata calenta que li queda a la directiva és la renovació de Jordi Alba. De fet, és l'únic jugador de l'onze titular que encara no ha ampliat el seu contracte, que acaba el juny del 2020. Alba fa un any i mig que espera una oferta del club i de moment, res de res, si bé és un tema que la directiva pretén tancar aquesta mateixa temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut