Eurolliga

Desfeta de la Penya a Istanbul i exhibició del Regal Barça davant el Montepaschi Siena

Cara i creu a l'Eurolliga. El DKV Joventut va perdre amb molta claredat a la pista del Fenerbahçe (89-63). Les nombroses baixes van pesar com una llosa davant un equip turc que es va trobar molt còmode i que va trencar el matx a partir del segon quart. La Penya va anar sempre a remolc i es complica les opcions de ser al Top-16. Per la seva banda, el Regal Barça va donar un recital davant el Montepaschi Siena (87-61). Amb un inici de partit demolidor, el conjunt de Xavi Pascual va exhibir un magnífic joc contra un dels millors equips d'Europa.

Actualitzat
Fenerbahçe, 89 - DKV Joventut, 63

No és gens habitual veure Sito Alonso tan enfadat amb els àrbitres. I també ho estava Hernández Sonseca. Però la desfeta dels verd-i-negres a la pista del Fenerbahçe no va arribar a conseqüència de les errades arbitrals, sinó de la inferioritat amb què la Penya va haver de jugar a la pista dels turcs, ja que Wright, per problemes particulars, es va afegir a la baixa ja coneguda de Norel. 

Per falta d'efectius, Ricky Rubio va jugar més del compte. Va anotar el seu primer punt a l'Eurolliga, però poc després de començar la segona part va haver d'abandonar la pista lesionat. Al descans la diferència ja era de 17 punts, i al segon temps es va anar ampliant. La diferència final, 26 punts, reflecteix les facilitats que van tenir els turcs.

Regal Barça, 87 - Montepaschi Siena, 61

El Regal Barça no va trobar a faltar l'absència del lesionat Jaka Lakovic, perquè l'equip de Xavi Pascual va ser una piconadora que va doblegar sense miraments el Montepaschi. Sobretot en un primer quart de somni per als blaugranes, que, gràcies a una forta defensa, només van permetre anotar tres punts als italians. Espectaculars les accions de Santiago i Barton sota els taulers, i també des de la llarga distància Basile, amb triples estratosfèrics. 

Amb 25 a 3 va acabar el primer quart davant la incredulitat de l'entrenador visitant, Simone Pianigiani, i l'alegria de diversos jugadors de l'equip de futbol blaugrana, com Sergio Busquets o Puyol. La tímida reacció dels italians en el segon quart no va ser obstacle perquè el Barça, de la mà d'Andersen i Navarro, que era dubte per jugar, se n'anés al descans amb un avantatge de 20 punts (44-24). A la represa, els blaugranes van continuar amb l'exhibició i el Palau va saber agrair l'espectacle acomiadant l'equip dempeus i amb aplaudiments.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut