Barça

Desestimada íntegrament la causa de Neymar contra el Barça

El brasiler reclamava 43,6 milions d'euros al club com a prima de renovació i ara haurà d'abonar-ne 6,7

Redacció Esport3Actualitzat

El jutjat número 15 de Barcelona ha desestimat la demanda interposada per Neymar Jr. contra el Barça per reclamar una quantitat que segons ell li corresponia arran de la seva última renovació amb el club. A més, ha estimat en la seva majoria la demanda que el club blaugrana va interposar al seu torn contra el jugador.

Neymar reclamava al Barça el pagament de 43,6 milions d'euros dels més de 60 que s'havien establert com a prima per la seva renovació amb el Barça, el mes d'octubre del 2016, uns mesos abans de marxar al París Saint-Germain. El club blaugrana, un cop formalitzada la marxa del jugador, va entendre que no havia de continuar pagant al jugador per aquest concepte, i ara la justícia li ha donat la raó.

L'internacional brasiler, a més, haurà d'abonar 6,7 milions d'euros com a part de la quantitat abonada ja al seu dia al jugador en concepte de "signing bonus" o prima de renovació. El Barça, en la seva demanda, reclamava els 22,5 milions que ja havia abonat al jugador per aquest concepte. La sentència encara pot ser recorreguda pel jugador.

 

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut