Representants de l'ACB i de l'ABP s'han reunit avui a Madrid (@ACBCOM)
Bàsquet

Desconvocada la vaga per a la Copa del Rei de Las Palmas 2018

La reunió entre representants de l'ACB i l'Associació de Jugadors de Bàsquet Professionals (ABP), que s'ha celebrat a la seu del Consell Superior d'Esports (CSD) a Madrid, ha acabat amb un acord en el conveni col·lectiu i la Copa del Rei es disputarà.

Actualitzat

La Copa del Rei de bàsquet es disputarà, tal com estava previst, a Las Palmas de Gran Canària entre els dies 15 i 18 de febrer. A primera hora de la tarda d'avui dimarts s'ha desconvocat la vaga per part de l'Associació de Jugadors de Bàsquet Professionals (ABP). La reunió entre representants de l'ACB i dels jugadors, celebrada a la seu del Consell Superior d'Esports (CSD) a Madrid, ha acabat amb un acord en el conveni col·lectiu.

El dia 8 de febrer l'ACB i l'ABP van trencar les negociacions per a la renovació del conveni col·lectiu després d'una trobada que també va tenir lloc a la seu del CSD i l'associació de jugadors va convocar una vaga que coincidia amb la celebració de la Copa del Rei. Al saber el resultat d'aquella reunió, el  CSD va demanar a les parts que continuessin negociant per trobar una solució.

La clau del conflicte entre clubs i jugadors era el fons social, l'aportació econòmica que els clubs de l'ACB fan a l'ABP. En l'entorn del bàsquet, costava d'assumir la possibilitat que no es disputés la Copa. Més de 6.000 persones ja havien adquirit les seves entrades des de fora de Canàries, comprant bitllets d'avió i nits d'hotel a Las Palmas.

 

 

 

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut