Futbol internacional

Deschamps dona un toc d'atenció a Dembélé: "Té el costum d'arribar amb retard"

El seleccionador francès admet en roda de premsa que el jugador blaugrana té tendència a cometre faltes d'indisciplina en les concentracions i assegura que no perd l'esperança que solucioni aquestes actituds

Actualitzat

El seleccionador francès, Didier Deschamps, ha donat un toc d'atenció al blaugrana Ousmane Dembélé durant una roda de premsa des de la concentració de França a Clairfontaine per la seva falta de disciplina i ha confessat que el futbolista té el costum d'arribar tard a les concentracions tant del seu equip com de la selecció nacional.

"Té el costum d'arribar amb retard. En la seva defensa, estic segur que dirà que no és l'únic. Ja sigui al seu club o a la selecció, ha d'estar una mica més atent a les coses que formen part del dia a dia d'un futbolista d'alt nivell. És un jugador jove, que ja ha conegut moltes coses. No perdo l'esperança que s'adoni de tots aquests aspectes. Són situacions que es poden repetir i, com abans les eviti o s'asseguri d'entendre-les, millor per a tots."

El seleccionar francès ha negat haver intercanviat missatges amb la directiva del FC Barcelona sobre el comportament de Dembélé, ja que ell no s'ocupa del dia a dia del futbolista perquè això és responsabilitat del club blaugrana.

ARXIVAT A:
Dembélé
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut