El quadre d'RDT es troba en parador desconegut
El quadre d'RDT es troba en parador desconegut
espanyol

Desapareix el famós quadre d'RDT coincidint amb la seva sortida de l'Espanyol

La pintura va anar a parar a les mans del programa "Perico que vola", però un dels seus membres ha explicat a l'"Onze" que li han perdut la pista

Redacció Esport3Actualitzat

Un pont en primer pla i, de fons, un avió que sobrevola l'skyline d'una ciutat de gratacels. L'obra amb què Raúl de Tomàs va donar a conèixer al món, durant el confinament de 2020, que la seva gran passió era la pintura, es troba en parador desconegut.

 

Després de mostrar el quadre a les seves xarxes socials i provocar mems i comentaris per a tots els gustos, el davanter del Rayo va regalar l'obra al programa "Perico que vola", format que repassa l'actualitat del club en clau d'humor. Aquest dijous, Àlex Pérez, un dels seus membres, ha explicat a l'"Onze" que el quadre ja no és al magatzem on conserven l'attrezzo del programa que representen a l'Eixample Teatre. Ha desaparegut i tots els indicis apunten a que ha estat robat, precisament la setmana que RDT i l'Espanyol han separat els seus camins. Estava signat i tot.

Pérez ha confessat que els plans de l'equip del programa passaven per portar el quadre a l'estadi de Cornellà-el Prat i deixar que els socis i aficionats escollissin lliurement què fer-ne.

De moment, no podrà ser perquè ha desaparegut. Robatori, represàlia, revalorització o senzillament s'ha extraviat? El disgust de l'afició perica amb el seu antic ídol no permet descartar cap teoria.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut