El gest de descontentament de Mbappé quan el Barça va marcar el tercer gol a París, en l'anada dels quarts de final de la Champions
El gest de descontentament de Mbappé quan el Barça va marcar el tercer gol a París, en l'anada dels quarts de final de la Champions
eurocopa 2024

Desafiament totalment imprevist: el repte de Ferran Torres a Mbappé

El davanter del Barça és, segons les estadístiques oficials, el segon jugador més ràpid de l'Eurocopa al darrere del capità francès

Redacció Esport3Actualitzat

Per tothom és coneguda l'autoestima de Ferran Torres. Però ara el valencià ha anat un pas més enllà. El jugador del Barça, cofoi de veure com les estadístiques oficials de l'Eurocopa l'assenyalen com el segon jugador més ràpid del torneig (35,9 km/h), ha llançat un repte totalment imprevist al primer del rànquing, la futura estrella del Madrid Kylian Mbappé (36,5 km/h):

"És fruit de la feina, sempre he estat un jugador ràpid i fruit de la feina he pogut sumar més pics de velocitat. A veure si tinc una carrera amb Mbappé [en les semifinals de dimarts] i el puc superar."

Amb aquest desafiament expressat en una entrevista amb l'Sport, el de Foios torna a fer gala de la seva confiança digna del tauró més voraç. Sobretot perquè l'ex del City tot just ha estat el setzè efectiu més utilitzat per De la Fuente i només ha estat titular en un dels cinc partits disputats per la "roja". Una oportunitat contra Albània, això sí, ben aprofitada: gol del triomf i MVP de rècord.

No és segur que el duel s'acabi disputant sobre la gespa de Múnic, escenari de la primera semifinal. Però Ferran Torres, decidit a continuar al Camp Nou malgrat l'interès de clubs de la Premier, demostra que en motivació i velocitat pocs li fan ombra.

Només per comparar, en els 48 enfrontaments disputats, la revelació del torneig Nico Williams ha registrat una velocitat punta de 34,7 km/h i la bala Dembélé, 33,9 km/h. Ferran Torres té esprints amagats.

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut