El Cadí La Seu, en una imatge d'arxiu

Derrotes a domicili de l'Snatt's Sant Adrià i el Cadí La Seu

Les de Sant Adrià han caigut a la pista del Guipúscoa per 74-54 i el Cadí La Seu ha perdut contra el Perfumerías Avenida

L'Snatt's Sant Adrià ha caigut a la pista del Guipúscoa i ha encadenat la quarta derrota consecutiva. Després d'un bon inici, les catalanes han encaixat un parcial de 13-0 en el segon quart que ha estat demolidor. En la segona meitat, el Sant Adrià s'ha col·locat a només 4 punts gràcies als triples de Simmons, però Lyndra Weaver ha aparegut per anotar 12 punts consecutius i sentenciar un partit que han acabat tancant les locals per 74-54.

Simmons ha estat la màxima anotadora de les catalanes amb 17 punts, mentre que Coulibaly ha aportat 12 punts i 10 rebots. Per par local ha destacat Weaver amb 27 punts i 7 captures, ben acompanyada per Sarr amb 14 punts.

Amb aquesta derrota, el Sant Adrià és tretzè i, amb un balanç de 3 victòries i 13 desfetes, està situat en zona de descens.

El Cadí La Seu cau a Salamanca

Les catalanes han caigut de manera contundent en una de les pistes més complicades de la competició. El Perfumerías Avenida ha dominat el partit de principi a fi. Les locals, que han arribat al descans amb un avantatge de 19 punts en el marcador, s'han acabat imposant per 71-48 davant un Cadí que no ha trobat resposta.

Givens, amb 19 punts i 11 rebots, i Elonu, amb 18 punts i 10 captures, han estat les dues jugadores més destacades del partit, mentre que per part de les catalanes la màxima anotadora ha estat Richards amb 11 punts.

Amb aquesta derrota, el Cadí La Seu segueix quart amb 11 victòries i 5 derrotes.