Els jugadors del Palma Futsal celebren un dels gols de la victòria contra el Barça (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

Final massa cruel per a un Barça que torna a perdre a Palma (4-3)

El campió d'Europa continua cuer de Primera amb un sol punt de 15 possibles

Xavi LorenteActualitzat

Del xut al pal d'Esquerdinha al contraatac del primer gol del Palma. La diana de Raúl Campos resumeix l'infortuni que viu el campió d'Europa. Premonitori del que acabaria passant. Marcenio i Ferrao han connectat a la perfecció en l'empat a 1 d'un Barça que s'ha rebel·lat contra tot. Exhibició de detalls tècnics de Daniel Shiraishi en l'1 a 2, jugada màgica que ha donat l'únic avantatge blaugrana de tot el partit. Marlon ha relliscat a l'àrea i els àrbitres han picat. Penal inexistent per a l'empat a 2 de Vilela amb un cacau imparable.

Els balears han sorprès el Barça en l'arrencada de la segona part i als 26 segons ha marcat Lolo el 3 a 2. Miguel Andrés ha cobert l'absència d'Andreu Plaza, en quarantena per contacte estret amb un cas de coronavirus. El tècnic de Toledo ha dissenyat la brillant jugada del 3 a 3 en un dels primers atacs de porter jugador, que ha rematat Esquerdinha.

El Barça s'ha llançat a buscar la victòria, però ha trobat una derrota massa cruel en els segons finals. Golàs de Marlon per creure en bruixes i allargar la mala ratxa de resultats dels blaugranes, que continuen sent els cuers de Primera, amb només un punt de 15 possibles.

Anar al contingut