Espanyol

Derrota contundent de l'Espanyol contra el Sevilla (5-0) en el Trofeu Antonio Puerta

Partit per oblidar de l'Espanyol a Sevilla en el Trofeu Antonio Puerta. El matx, que ha servit per recordar el desaparegut jugador andalús i el malaguanyat Dani Jarque, ha suposat un correctiu sever per als de Pochettino, que han caigut per 5-0. Dos doblets de Rodri i Kanouté i una diana de Del Moral han segellat la maneta dels del Sánchez Pizjuán. La novetat de l'onze perico ha estat la presència de Kameni sota els pals. El porter camerunès no ha estat encertat en el primer gol, i no ha pogut fer res per evitar els quatre restants. Mala actuació global dels blanc-i-blaus, espessos en atac i fluixos en defensa.

L'Espanyol va encaixar ahir una contundent derrota per 5-0 contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán en el partit que va servir d'homenatge a Antonio Puerta i Dani Jarque. Les concessions defensives de l'equip blanc-i-blau van propiciar la primera desfeta d'aquesta pretemporada. En el minut 23, Rodri va aprofitar un mal refús de Kameni per inaugurar el marcador i, just abans del descans, Manu del Moral va fer el segon amb un xut ajustat des de fora de l'àrea.

En la represa, l'Espanyol va intentar reaccionar i la sortida d'Osvaldo va reactivar l'atac blanc-i-blau. Però va ser només un miratge i el conjunt espanyolista va acabar rebent un càstig excessiu. Kanouté, per partida doble, i de nou Rodri van culminar la maneta de gols en un partit per oblidar. Kameni, tot i el seu futur incert, va disputar els 90 minuts.

Després de la contundent derrota, Mauricio Pochettino va reconèixer que aquest resultat advers els servirà per fer reflexió, bàsicament per les concessions donades en defensa.