Bàsquet

Derrick Rose fitxa pels Cleveland Cavaliers amb un sou de ganga

El salari del base, que intenta tornar a ser una de les estrelles de la lliga, no arribarà als dos milions d'euros

Actualitzat

Derrick Rose buscarà recuperar els seus millors dies a l'NBA als Cleveland Cavaliers, equip amb el que ha firmat contracte per una temporada amb un sou realment "modest" per un número 1 del draft, 2,1 milions de dòlars (1,8 milions d'euros).

El base va jugar set temporades als Chicago Bulls, l'equip que el va seleccionar en el draft del 2008. L'any 2011 va guanyar el premi a l'MVP de la lliga regular. A partir de l'any següent, les lesions li van castigar durament els genolls. L'estiu del 2016 va ser traspassat als Knicks.

Rose ha buscat de tornar al seu millor nivell a Nova York, però tot i firmar uns bons números (18 punts amb un percentatge d'encert del 47,1%, 3,8 rebots i 4,4 assistències per partit) els Knicks, un equip immers en una crisi interminable i amb molta mala maror, no eren el millor escenari possible per renèixer.

Els Cavaliers necessitaven reforçar la posició de base davant del desig de marxar d'una de les seves estrelles, Kyrie Irving. I Rose necessita un conjunt ben estructurat per tornar al primer pla de l'NBA. I on millor que fer-ho que al costat de la gran estrella de la lliga, Lebron James.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut