Motociclisme

Derbi domina els primers lliures de 125 cc a Jerez amb Espargaró i Márquez al capdavant

Derbi està dominant els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de motociclisme, que ha començat aquest divendres a Jerez. Fins a quatre pilots de la marca catalana -Espargaró, Márquez, Vázquez i Cortese- han dominat els primers entrenaments lliures del vuitè de litre i es postulen com a principals favorits a la victòria. De nou, el duel entre Pol Espargaró i Marc Márquez s'augura apassionant. En Moto GP, Stoner ha fet el millor temps tot i caure al final de la sessió. Lorenzo ha estat segon, seguit de Hayden i d'un Pedrosa a qui els canvis de xassís l'estan ajudant a millorar.

Actualitzat
Després de l'intens duel a Qatar, Pol Espargaró i Marc Márquez han tornat a veure's les cares al traçat gadità de Jerez. El de Granollers ha aconseguit el millor temps de la jornada gràcies a una última volta d'infart i just quan el cerverí s'havia col·locat primer. Només unes mil·lèsimes separen de moment Espargaró de Márquez. La "pole position", doncs, es vendrà caríssima. Darrere seu, hi han acabat el basc Efrén Vázquez i l'alemany Sandro Cortese, seguits de Nico Terol, Esteve Rabat i Bradley Smith.

Stoner mana

Casey Stoner ha estat el protagonista en Moto GP en aconseguir el millor temps del dia. Malgrat caure en els darrers instants de la sessió, l'australià ha fet un registre que cap altre pilot ha pogut superar. Jorge Lorenzo, el pilot que ha fet més voltes seguides, ha acabat segon a més de mig segon de Rossi. L'italià, lesionat en una espatlla per culpa d'una caiguda mentre practicava motocròs, ha estat cinquè, darrere de Hayden i Pedrosa.

Debón fa de Stoner a Moto2

En Moto2, Alex Debón ha estat clar dominador dels primers lliures de Jerez i sembla confirmar-se com un dels pilots més en forma de la categoria després del segon lloc assolit a Qatar. Gábor Tálmacsi ha signat el segon millor registre amb Kenny Noyes i Yuki Takahashi darrere seu. Mentre que Julián Simón ha hagut de conformar-se amb la setena plaça final, Toni Elías –encara amb problemes físics– ha estat 13è.
Anar al contingut