Denuncien Kyrgios per acusar una aficionada d'estar borratxa a Wimbledon (Reuters)
Tenis

Denuncien Kyrgios per acusar una aficionada d'estar borratxa a Wimbledon

L'aficionada ha interposat una denuncia per difamació després de la falta de respecte de l'australià a la final de Wimbledon

Redacció Esport3Actualitzat

Nou capítol de la controvertida vida de Nick Kyrgios. En un moment en què semblava que l'australià havia encadenat bones setmanes de competició, en què va arribar a la final de Wimbledon i va guanyar l'ATP de Washington, torna a ser notícia per un tema extraesportiu.

En un moment de la final del Grand Slam disputat sobre herba davant Novak Djokovic, que va acabar perdent, el tenista de 27 anys va girar-se cap a la grada per increpar una aficionada, acusant-la d'anar borratxa.

"No para de molestar-me quan serveixo, com si s'hagués begut 700 copes. Està borratxa."

 

Després d'aquesta afirmació, el jutge de cadira va ordenar que expulsessin la dona. Ara, l'aficionada ha decidit denunciar-lo. En un comunicat publicat a Sky Sports, Anna Palus assegura que "no estava borratxa".

"No estava borratxa i, de fet, vaig anar a veure la final per animar a Kyrgios. La seva acusació ens ha causat, a mi i a la meva família, molta angoixa. Espero que reflexioni. Si no vol arribar a un acord, em comprometo a arribar legalment fins al final."

Anar al contingut