Dennis Rodman, en una imatge d'arxiu
Bàsquet

Dennis Rodman s'ofereix com a mediador per intentar alliberar Brittney Griner

L'exestrella de l'NBA, que coneix Vladímir Putin, diu que està disposat a viatjar a Rússia per ajudar a resoldre la situació

Redacció Esport3Actualitzat

Dennis Rodman està disposat a viatjar a Rússia per mediar en la situació de la jugadora de bàsquet Brittney Griner, condemnada a nou anys de presó per un tribunal rus per tràfic de cànnabis. 

"He rebut autorització per anar a Rússia a ajudar aquesta noia i miraré d'anar-hi aquesta setmana", va explicar l'excèntric exjugador a la cadena NBC

El govern nord-americà, però, no veu clara aquesta internvenció: "Tot el que no entra en les negociacions pels canals establerts és susceptible de complicar i de posar traves als esforços per a l'alliberament de Griner", comunicava un alt responsable del govern de Joe Biden a consulta de l'agència France Presse . 

Rodman, als seus 61 anys, no és novell pel que fa a la geopolítica mundial: ha viatjat en diverses ocasions a Corea del Nord i manté bones relacions amb Kim-Jong Un. De fet, va ser un dels convidats a la cimera de Singapur de l'any 2018 entre el dictador nord-coreà i l'aleshores president nord-americà, Donald Trump. Igualment, Rodman va tenir una trobada amb Vladímir Putin, a París l'any 2014 i a la sortida es va mostrar elogiós cap al president rus. 

  
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut