Tony Arbolino guanya una caòtica cursa cancel·lada a les vuit voltes
Bandera vermella per problemes de visibilitat (@MotoGP)
Motor

Tony Arbolino guanya una caòtica cursa cancel·lada a les vuit voltes

Arbolino ha guanyat una cursa marcada per la incertesa per culpa de la pluja

Redacció Esport3Actualitzat

L'italià Tony Arbolino (Kalex) ha aconseguit la victòria al Gran Premi de Tailàndia de Moto2 que s'ha disputat al circuit Chang International de Buriram després de completar escassament 8 de les 24 voltes previstes. Després, la cursa ha sigut cancel·lada per direcció de carrera per les males condicions meteorològiques.

La cursa, que amb prou feines ha durat vuit voltes, donarà la meitat dels punts a tots els pilots classificats perquè no s'han arribat a córrer els dos terços establerts per reglament. Amb Arbolino com a vencedor, han completat el podi Filip Salac (Kalex) i Aron Canet (Kalex), amb Alonso López (Boscoscuro) a la cinquena posició, Augusto Fernández (Kalex) setè, Albert Arenas (Kalex) a la catorzena plaça, Pedro Acosta (Kalex) setzè, Jorge Navarro (Kalex) vint-i-unè, Marcos Ramírez (MV Agusta) vint-i-tresè, i Manuel "Manugas" González (Kalex) vint-i-cinquè.

Dennis Foggia aconsegueix una victòria inapel·lable a Tailàndia

La cursa de Moto3 ha tingut una arrencada accidentada. Adrián Fernández ha envestit Sergio García, segon classificat del Mundial, en una acció molt discutida.

Dennis Foggia aconsegueix una victòria inapel·lable a Tailàndia
El pilot italià ha arrasat a Tailàndia (Reuters)

La victòria ha estat clara per a l'italià Dennis Foggia, que ahir va aconseguir el millor temps en la qualificació. Segon ha estat el japonès Ayumu Sasaki, a un segon i mig, i tercer ha estat l'italià Riccardo Rossi, a gairebé tres segons.

En el final de cursa, l'atenció ha estat centrada en la lluita per la quarta posició, on estava implicat el líder del Mundial, el mallorquí Izan Guevara, que finalment ha estat cinquè, just darrere de Nepa.

El títol mundial podria decidir-se a la propera cursa, a Austràlia, en favor de Guevara, que té un avantatge de 49 punts sobre Foggia. El mallorquí serà matemàticament campió del món si aconsegueix sumar dos punts més que Foggia.

 

Anar al contingut