Denís Txérixev celebra un gol amb la selecció russa al passat Mundial (Reuters)
Futbol

Denís Txérixev, investigat per l'Agència Antidopatge per presumpte ús de l'hormona del creixement

La investigació va començar perquè el pare del valencianista i també exfutbolista, Dimitri Txérixev, va dir en una entrevista que el seu fill, durant les seves temporades al Vila-real (2014/15 i 2016-2018), va ser injectat amb l'hormona del creixement

Actualitzat

El futbolista rus del València Denís Txérixev està sent investigat per l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'Esport (AEPSAD) per un presumpte ús de l'"hormona del creixement", segons ha confirmat l'advocada de l'Agència Mundial Antidopatge (AMA) a un portal rus.

"Aquest cas està sent considerat per l'Agència Antidopatge Espanyola. Informaran l'AMA sobre els resultats de la investigació", ha informat Maggie Durand, l'advocada de premsa de l'AMA, al diari rus 'Sport Express'.

La investigació va començar perquè el pare del valencianista i també exfutbolista, Dimitri Txérixev, va dir en una entrevista que el seu fill, durant les seves temporades al Vila-real (2014/15 i 2016-2018), va ser injectat amb l'hormona del creixement, un mètode només autoritzat per qüestions mèdiques. Posteriorment, el pare de Txérixev va dir que el periodista ho va malinterpretar i que el seu fill mai es va dopar. L'internacional rus, de 27 anys, està cedit al València pel Vila-real per a aquesta temporada.

Anar al contingut