Futbol

Denis Suárez, sobre el seu pas pel Barça: "En guardo un regust agredolç"

En una entrevista a Goal.com, el migcampista gallec del Celta parla sobre el seu pas pel club blaugrana i la seva relació amb l'afició, jugadors i entrenadors

Actualitzat

Aquest dissabte, el Celta de Vigo visitarà el Camp Nou amb l'únic objectiu de sumar punts per sortir de la zona de descens. Abans del partit, l'exjugador del Barça i actual jugador del Celta, Denis Suárez, ha concedit una entrevista a Goal.com, on ha estat preguntat per quina rebuda espera en el seu retorn a l'estadi blaugrana.

"Quan vaig estar allà, vaig notar l'escalf de l'afició i dels companys, també dels entrenadors que vaig tenir. (...) Crec que guarden un bon record de mi. Espero una bona rebuda per part seva, però per part de l'afició... és cosa seva".

Sobre la seva etapa al Barça, el gallec ha volgut compartir responsabilitats per no haver tingut les oportunitats i la continuïtat que hauria desitjat.

"Estic decebut amb mi mateix i per no haver tingut oportunitats necessàries. Vaig tenir una etapa rendint a gran nivell, amb dos o tres partits marcant gols i assistint, però, de sobte, vaig desaparèixer un mes. Són situacions que no t'expliques. (...) Estic decebut amb mi mateix per no haver tingut la continuïtat necessària, hagués pogut rendir a un gran nivell."

Malgrat tot, Denis Suárez afirma que "manté una relació fenomenal" amb Ernesto Valverde tot i no haver-li donat les oportunitats que ell esperava i acaba reconeixent que no guarda un gran record del seu pas pel Barça.

"En guardo un regust agredolç potser. M'emporto l'experiència d'haver estat al millor club del món, he guanyat títols amb el Barça, he competit per estar a l'11 d'un equip que té els millors del món".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut