BARÇA

Demetrio Albertini: "Cinc anys sense Champions són massa per a un Barça com aquest"

L'exjugador del Barça i del Milan té clar que aposta per la classificació interista després de la nit d'avui a San Siro. Albertini, amb tot, dubta que l'Inter pugui rendir al mateix nivell a la seva lliga i a Europa, i parla d'un problema "d'actitud" del Barça en les últimes Champions

Laura BruguésActualitzat

Resident a Milà, l'exfutbolista del Barça Demetrio Albertini (Besana in Brianza, Milà, 1971) anirà a San Siro a presenciar l'Inter-Barça. Com a jugador del Milan, l'Inter sempre va ser el seu gran rival. Contra el Barça, l'equip nerazzurro es juga continuar viu a la Champions, i Albertini té clar si vol que l'Inter passi a vuitens o no.

"Sí, és l'Inter, però el Barça ja està classificat, per tant, que passi també l'Inter, que és un bon equip. Primer el Barça, i després l'Inter. A més, ara estic treballant per a la Federació Italiana, i per a mi és interessant que es classifiqui un altre equip italià."

Tot i que el Barça arriba a Milà sense res en joc i classificat com a primer de grup, l'antic milanista avisa l'Inter que no badi.

"El Barça té jugadors que no entren al camp sovint, però vol guanyar tots els partits, no perdre."

Amb Antonio Conte al capdavant, l'Inter va invertir 150 milions d'euros en fitxatges aquest estiu per disputar la Lliga a la Juventus i tenir recorregut a Europa. Si l'equip italià no passa als vuitens, però Albertini no ho considera un fracàs.

"L'Inter és un equip que està preparat per a una gran competició, però no per a dues. Som a principi de temporada, però l'Inter pot lluitar fins al final per guanyar la Sèrie A."

Albertini també considera que fa massa temps que el Barça no guanya la Champions, des del 2015.

"Cinc anys són molts amb un equip així. No és guanyar o no guanyar, és perdre l'oportunitat quan la tenies al costat, com va passar l'any passat o fa dues temporades. S'ha de tenir l'actitud, i aquest és el problema."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut