Infografia amb les lesions que ha patit fins ara Dembélé amb el Barça
Infografia amb les lesions que ha patit fins ara Dembélé amb el Barça
Barça

Dembélé va preferir fer un tractament conservador abans que operar-se

Els serveis mèdics del Barça van aconsellar-li que passés pel quiròfan per evitar més recaigudes, però el futbolista i el seu entorn aconsellats per la Federació Francesa de Futbol van preferir fer un tractament conservador al centre mèdic Aspetar a Qatar

Jordi GrauActualitzat

No era fatiga muscular; era una ruptura del tendó del bíceps femoral. La mateixa lesió greu que es va fer al camp del Getafe el setembre del 2017, quan acabava d'arribar; llavors, a la cuixa esquerra, i ara, a la dreta. La lesió el va enviar a Finlàndia, on el va operar el cirurgià Sakari Orava i va estar quatre mesos de baixa. Dembélé no ha arribat a reaparéixer de la lesió que es va fer al bíceps femoral a finals de novembre en el partit de la Champions contra el Borussia Dortmund.

Malgrat que els serveis mèdics del Barça ja li van aconsellar que passés pel quiròfan per evitar més recaigudes, el futbolista i el seu entorn, aconsellats per la Federació Francesa de Futbol van preferir fer un tractament conservador al centre mèdic Aspetar a Qatar. El pronòstic de recuperació es va fixar en 10 setmanes, que estaven a punt de complir-se, però, lluny de recuperar-se, la lesió s'ha agreujat i l'enviarà ara sí, de forma inevitable, al quiròfan.

Desena lesió de Dembélé en dos anys i mig que li fa dir adeu al que queda de la temporada, amb uns registres molt pobres: deu partits jugats, un gol i cap assistència en totes les competicions. Ara ja pot començar a pensar en la 2020/21.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut