Ousmane Dembélé ha participat en l'entrenament amb el grup en la recta final de la recuperació de la seva lesió (@FCBarcelona_cat)
Barça

Dembélé torna a participar en l'entrenament amb el grup i encara la recta final de la seva recuperació

El davanter francès porta dos mesos de baixa per una lesió en el bíceps femoral de la cama dreta

Actualitzat

El Barça ha tornat a la feina aquest dimarts al matí després de tenir un dia de festa. Els jugadors del primer equip s'han posat a les ordres de Quique Setién per preparar el duel de vuitens de final de Copa contra el Leganés d'aquest dijous (a les 19:00, al Camp Nou).

Com ja va fer diumenge, Ousmane Dembélé ha pogut participar en la sessió amb els seus companys, fet que apunta que la recuperació del davanter francès, després de dos mesos de baixa per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, entra a la fase final i podria estar disponible aviat.

A banda, Wague i Carles Pérez han fet treball específic. Els joves del filial Iñaki Peña, Araujo, Chumi, Riqui Puig, Collado, Saverio, Abel Ruiz i Ansu Fati també s'han exercitat amb el primer equip blaugrana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els jugadors del Barça, abans de començar l'entrenament, han guardat un minut de silenci en memòria de Kobe Bryant.

Els jugadors del Barça, abans de començar l'entrenament, han guardat un minut de silenci en memòria de Kobe Bryant (@FCBarcelona_cat)
ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut