Deschamps i Dembélé en un partit amb França
Deschamps i Dembélé en un partit amb França
Mundial 2022

Dembélé també es fica a la butxaca Deschamps: "Òbviament, serà titular"

El seleccionador francès lloa el nivel de joc d'un extrem que ha arribat al Mundial reforçat per la confiança rebuda pel seu tècnic al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Didier Deschamps té clar que França es veurà beneficiada en aquest Mundial per les prestacions del nou Ousmane Dembélé, la versió millorada de l'extrem nascuda amb l'arribada de Xavi al Barça. El seleccionador de l'equip gal li està mantenint la confiança que l'últim any li ha donat el tècnic de Terrassa. En la roda de premsa d'aquest divendres ha confirmat la titularitat en el segon partit de la fase de grups.

"Va fer un bon partit en el debut contra Austràlia. Fa quatre anys va passar per una època difícil a causa de les lesions. Ara és molt més madur, el seu futbol és exuberant i està jugant millor en el seu club. Estarà, òbviament, en l'11 inicial davant de Dinamarca."

Després de Xavi, Dembélé es fica ara Deschamps a la butxaca. I això que el doble campió del món, com a jugador i com a seleccionador, té una llarga llista de davanters ràpìds i potents per escollir. Del mosquit, n'ha destacat la maduresa i l'exuberància. 

Dembélé ha guanyat ascendent a Qatar, sobretot si es compara amb el paper secundari que va tenir a la Copa del Món que França va guanyar el 2018. A Rússia va jugar quatre estones, 165 minuts en total.

Respecte al pròxim compromís contra Dinamarca, al tècnic francès li van recordar la desfeta que va tenir davant de la "Dinamita vermella" el setembre passat, quan va caure per 2-0 en partit de la Lliga de les Nacions. "L'equip no és el mateix i de les experiències passades sempre se n'aprèn ", ha sentenciat Deschamps.

Com avaluar l'impacte de les lesions

França arriba a la segona jornada amb el gust agredolç del triomf contra Austràlia i una nova baixa en el seu equip, la de Lucas Hernández, que no només es perdrà el Mundial, sinó el que queda de temporada a causa del trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre.

La vigent campiona del món juga aquest dissabte amb el combinat danès, que en el seu debut va empatar a zero amb Tunísia. Al capità francès, el porter Hugo Lloris, li han preguntat per les nombroses lesions i si aquesta circumstància els fa perdre possibilitats de poder reeditar el títol aconseguit fa quatre anys a Rússia.

"És difícil d'avaluar aquesta situació. La meva experiència em diu que ens hem de focalitzar en el pròxim partit. Hem d'estar concentrats per evitar errades. És molt important centrar-se en el pròxim partit, en el que hem de jugar contra Dinamarca. Pensar en l'opció de guanyar el títol és bo, però hem d'estar preparats per a qualsevol eventualitat. Hem d'intentar competir bé i sumar els tres punts."

Lucas Hernández és el darrer lesionat francès que es perdrà el Mundial i, en el seu cas, la resta de la temporada
ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut