Barça

Dembélé no vol renovar i el Barça es planteja posar-lo al mercat

El club aparca el tema fins que finalitzi la temporada, però si no arriben a un acord, el posarien al mercat per fer calaix i evitar que se'n vagi gratis al cap d'un any

Xavi LemusActualitzat

Ousmane Dembélé ha passat de transferible -a l'estiu- a titular indiscutible amb Ronald Koeman. El davanter francès viu el seu millor moment com a blaugrana després de 3 temporades anteriors marcades per les lesions i un rendiment molt discret.

Ara s'ha convertit en un jugador desequilibrant i que és capaç de marcar diferències. I així ho reconeix el seu entrenador Ronald Koeman:

És un jugador important per a nosaltres. Perque és diferent de la resta de membres de la plantilla que tenim al davant. Ens dona molta profunditat, és capaç d'afrontar l'un contra un, de driblar, xuta amb les dues cames... És important perquè ens ha donat força coses aquesta temporada a l'equip

L'objectiu del club és renovar-lo per evitar que el juny del 2022 quedi lliure. El jugador, a hores d'ara, no sembla interessat a allargar el seu contracte com a blaugrana i es mostra dolgut perquè el club el volgués vendre l'estiu passat.

Al darrere hi ha ofertes de clubs com la Juventus o el Liverpool, que s'han mostrat interessats en el seu fitxatge. Per part del Barça s'ha aparcat aquest tema fins que s'acabi la temporada; llavors serà el moment del caixa o faixa.

La intenció de l'àrea esportiva és convence'l perquè continuï, però si Dembélé no vol renovar, el club el posarà al mercat per intentar treure un rèdit econòmic de la seva venda i evitar que marxi gratis al cap d'un any.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut