Esports

Dembélé recupera el somriure amb França al costat de Griezmann

El blaugrana ha protagonitzat un divertit ball amb el davanter de l'Atlètic de Madrid i company a la selecció francesa

Actualitzat

Després de quedar-se fora de la convocatòria en l'últim partit de lliga contra el Betis al Camp Nou per decisió tècnica, Ousmane Dembélé vol deixar enrere els seus problemes disciplinaris amb el Barça. L'endemà de rebre un toc d'atenció del seleccionador francès Didier Deschamps, el jugador blaugrana ha recuperat el somriure en la concentració de França a Clairfontaine.

Dembélé ha protagonitzat un divertit ball amb el seu company de selecció i davanter de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann. Tots dos apareixen ballant somrients aliens a la polèmica que envolta el jugador del Barça pels seus problemes disciplinaris. Els dos jugadors estan concentrats amb França, tot i que en 10 dies seran rivals a la lliga en el duel que enfrontarà blaugranes i "colchoneros" al Wanda Metropolitano.

Qui ha parlat de Dembelè ha estat Carles Puyol. L'excapità del FC Barcelona s'ha mostrat convençut que la situació d'Ousmane Dembélé, assenyalat últimament per les seves contínues faltes de puntualitat, es reconduirà 

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut