Dembelé celebrant un gol amb el Barça
Barça

Dembélé: "No hi ha hagut converses sobre la meva renovació amb la nova directiva"

El francès, en una entrevista a beIN Sports, comenta el seu futur, el seu estil de vida, el rol que té a l'equip amb Koeman i la relació amb Messi

Redacció Esport3Actualitzat

Ousmane Dembélé, tot i no poder completar un bon partit en el clàssic, està duent a terme la seva millor temporada al Barça amb 37 partits, 10 gols i 4 assistències. Aquest curs, a més a més, està deixant enrere el seu gran hàndicap: les lesions. En una entrevista a beIN Sports, el francès ha parlat de tot, fins i tot de la seva renovació.

"El meu futur? Encara em queda un any de contracte. Encara no hi ha hagut cap conversa amb la nova directiva, però estic content i em sento bé. El nou president que ha arribat no el conec massa bé, però és molt proper als jugadors. Veure'm com va".

Un dels temes que més se li ha discutit des que va arribar a Can Barça és el seu estil de vida.

"El meu estil de vida és molt bo. Això no és el que m'ha fet patir tantes vegades en el passat. La gent parla sense saber-ho, això és tot. A més, últimament em lesiono molt menys." 

El secret per haver superat tantes lesions, segons el francès, roman en ser optimista.

"Sempre vaig mantenir un somriure, fins i tot després d'una lesió. Em vaig dir que això era la vida. Hi ha proves a la vida que cal superar-les."

El davanter francès també ha tingut paraules d'admiració cap a Leo Messi.

"Messi ens ajuda molt. Mai ens pressiona, al contrari. A mi em demana que busqui els espais i esperi la pilota, que me la donarà."

Sobre el seu nou rol amb Koeman, reconeix que està molt més implicat.

"Em sento bé des del meu retorn. Sí, és cert que defenso més els adversaris. Lenglet em fa broma, per cert, i em diu que he de donar més cops de puny!"

Anar al contingut