Ousmane Dembélé, en un moment del partit contra el Leganés (Reuters)
Barça

Dembélé: "No em plantejo sortir del Barça aquest estiu"

El davanter francès admet en una entrevista al seu país que "no estic en el meu millor moment però a poc a poc m'hi vaig acostant"

Actualitzat

Ousmane Dembélé va ser entrevistat en el programa "Téléfoot" de la TF1 francesa i va explicar la seva situació a l'equip blaugrana. "No estic en el meu millor moment però a poc a poc m'hi vaig acostant", va explicar, referint-se a la recuperació de les lesions que han marcat la seva primera temporada com a blaugrana.

L'internacional francès va admetre que físicament encara arrossega problemes després de 4 mesos aturat: "Em canso molt ràpid. He de treballar més el càrdio", va comentar abans de confessar que es cuida molt més ara que quan jugava al Borussia Dortmund.  

Sobre una possible marxa de l'equip, encara que sigui per anar cedit, es va mostrar taxatiu: "No em plantejo sortir del Barça aquest estiu. Vaig firmar per cinc anys i penso quedar-me molt de temps aquí." Dembélé, de 20 anys, també es va mostrar agraït per l'ambient del vestidor i va revelar que els jugadors consagrats com Leo Messi, Luis Suárez o Andrés Iniesta "m'estan ajudant i em donen molts consells, però tots sabem que adaptar-se al joc del Barça és molt complicat".

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut