(fcbarcelona.cat)
Barça

Els jugadors del FC Barcelona Dembélé i Griezmann fan part de la sessió d'entrenament amb el grup

A una setmana vista del partit de Champions League contra el Nàpols, el Barça també ha recuperat Clément Lenglet

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha tornat als entrenaments després de la jornada de descans d'aquest divendres. La novetat de la sessió ha estat la reincorporació amb el grup dels francesos Ousmane Dembélé i Antoine Griezmann, que han fet una part de l'entrenament amb l'equip. A una setmana vista del partit de Champions League contra el Nàpols, el Barça també ha recuperat Clément Lenglet.

Dembélé es va lesionar a principis de febrer en tenir un trencament complet del tendó proximal del bíceps femoral de la cama dreta, del qual va haver de ser intervingut a Finlàndia pel doctor Sakari Orava. El pronòstic de baixa, segons l'informe mèdic oficial, es va fixar en sis mesos, període que s'acaba de complir aquesta mateixa setmana per la qual cosa podria estar disponible davant el Nàpols.

Griezmann es va lesionar a mitjans de juliol. Una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta li va impedir finalitzar la temporada de Lliga, malgrat que, ara, tot indica que estarà disponible per al partit de dissabte.

En la sessió d'avui han participat el meta del filial Iñaki Peña, així com els seus companys del B Mingueza, Reis, Jandro, Monchu, Konrad, Riqui Puig i Ansu Fati. L'equip blaugrana tornarà a entrenar-se aquest diumenge, a partir de les 9.30, al Camp Nou.

 

 

Anar al contingut